VISITA D’ESTUDIS DULCESOL, S.A. – Oficines de Gandía

 

Dins de la programació d’activitats extraescolars, el passat divendres 4 de maig de 2018, l’alumnat del 1r curs de Gestió Administrativa de l’Escola FP La Safor va realitzar la visita d’estudis a les oficines de DULCESA, S.L. de Gandia.

Aquesta empresa familiar, fundada als anys 50 en Villalonga, començà amb un xicotet fon i pastisseria tradicional. A hores d’ara, s’ha convertit en un grup d’empreses que integren tres plantes dedicades a la fabricació de panaderia i pastisseria ubicades en Villalonga, Gandia i Argèlia, i compta amb una àmplia xarxa de Delegacions comercials repartides en tot el territori espanyol i altres països d’Europa.

Cal destacar a Na Victoria Fernández Prieto, co-fundadora i presidenta del grup, a la qual li va ser atorgat el Premi Nova a la Dona Emprenedora.

La visita ha estat organitzada i guiada per Alfons Romero i Bertó, director del Departament de Gestió del Coneixement i de la Informació, juntament amb el Departament de Gestió Administrativa de l’Escola FP La Safor, Coop. V.

El nostre agraïment a l’entitat de DULCESA per el seu compromís amb la nostra tasca formadora i educadora de l’alumnat, així com a Alfons Romero per la seua amable rebuda i dedicació.