Erasmus logo

La Comissió Europea ha atorgat novament a l’escola FP La Safor la CARTA ECHE d’Educació Superior per al període de 2021-2027 per continuar oferint la possibilitat de completar la teua formació acadèmica a l’estranger, a més de conèixer, viure i intercanviar experiències amb persones de diferents països. Us deixem ací el document perquè pugueu consultar-ho.

 

Si vols conèixer més sobre aquest document, pots consultar tota la informació en:

Què és Erasmus+?

Erasmus+ és el programa europeu en els àmbits d’educació, formació, joventut i esport per al període 2014-2020. Erasmus+ és un programa únic que tracta d’impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, a més d’ajudar els nostres sistemes d’educació, formació i joventut per a proporcionar un ensenyament i aprenentatge que doten a les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

L’agència nacional espanyola coordinadora de la gestió d’aquest programa és el Servicio Español para la internacionalización de la Educación (SEPIE).

En l’any 2011, la Comissió Europea otorga a l’escola d’FP La Safor la CARTA ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) que proporciona el marc de qualitat general per al desenvolupament d’activitats de cooperació europea i internacional que una institució d’educació superior pot dur a terme dins del programa Erasmus+. El programa Erasmus+ te diferents propòsits com ara: aconseguir els objectius de l’Estratègia Europa 2020 i del Marc estratègic per a la cooperació europea en l’àmbit de l’educació i la formació (ET 2020), el desenvolupament sostenible dels països associats en el camp de l’educació superior, aconseguir els objetius globals del Marc renovat par a la cooperació europea en l’àmbit de la juventut i la promoció dels valors europeus.

L’escola FP La Safor ofereix al seu alumnat la possibilitat de participar en el programa Erasmus+ de grau mitjà i superior.

Des del curs 2012, han participat 43 alumnes realitzant les seues pràctiques en països com Anglaterra, Italia, República Txeca, Alemanya i Polònia on han pogut intercanviar noves experiències dins del  camp professional de l’educació infantil, conèixer noves metodologíes i utilitzar diferents recursos i materials a més de proporcionar-los una visió més àmplia del mercat laboral actual.

Tal i com ho han demostrat diferents estudis de la Comissió Europea, l’experiència formativa a l’estranger afavoreix l’ ocupabilitat en el mercat laboral actual.

A més, també el professorat ha realitzat un total de 5 mobilitats per a formació en Anglaterra, República Txeca i Italia per continuar amb la seua formació, adquirir nous coneixements i competències i adequar-se a les exigències dels nous models educatius europeus.

Erasmus+ ha suposat un abans i un després en la internacionalització de la nostra Escola i hem aconseguit proveir el nostre alumnat i professorat d’oportunitats de formació per a l’Europa del futur.

En aquests moments estem a l’espera de la pròxima convocatòria. Quan isca publicada, afegirem la informació en aquesta pàgina

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?