Política de Privacitat del centre ESCOLA F.P. LA SAFOR, COOP.V.

 

Responsable del Tractament ESCOLA F.P. LA SAFOR COOP. V.

F46074175

C/ San Marc, 10 46722 Beniarjó

P. Contacte: Dpt. Administració ESCOLA F.P. LA SAFOR COOP. V.

privacitat@fpsafor.com

 

Finalitat del Tractament En L’ESCOLA F.P. LA SAFOR COOP. V. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades a fi de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·liciten les autoritats educatives dels estudis en els que esteu matriculats. No es prendran decisions automatitzades basant-se en el dit perfil. Per quant el temps, conservarem les seues dades el període que marca la Conselleria d’Educació. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació educativa o no se sol·licite la seua supressió per l’interessat.

 

Legitimació del Tractament A fi de poder mantindre comunicacions amb l’interessat, se li va sol·licitar el seu consentiment per a poder utilitzar les seues dades de caràcter personal.

 

Terminis de conservació Les dades es conservaran  mentres hi haja una obligació legal de conservar-los segons la legislació educativa vigent

 

Destinatari de Cessions o Transferències No és produiran cessions de dades excepte les emparades per la normativa en protecció de dades vigents.

 

Exercici de Drets Els interessats podran exercitar els seus drets d’Accés, Rectificació, Supressió i Portabilitat de les dades aportats dirigint un escrit ant ESCOLA F.P. LA SAFOR COOP. V. Dpt. Administració. Carrer Sant Marc, 10 46722 Beniarjó (València) o per e-mail a: privacitat@fpsafor.com Els interessats tenen dret a retirar el consentiment prestat. Els interessats tenen dret a reclamar davant de l’Autoritat de Control (www.agpd.es) .