El passat 7 de novembre va tindre lloc la cerimònia d’entrega dels Premis Rei Jaume I celebrada, com cada any, a la Llotja dels Mercaders de València, una cerimònia a la qual va estar convidada la nostra escola. L’acte va ser presidit pel rei Felip VI, en el qual van participar també Joan Ribó, alcalde de València, Ximo Puig, president de la Comunitat Valenciana i Pedro Duque, ministre de Ciència, Innovació i Universitats, entre altres personalitats. Es tracta d’uns premis que uneixen investigació, entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l’empresa a Espanya.

Aquest any es tractava d’una edició especial, ja que es compleixen 30 anys des del naixement d’estos prestigiosos guardons. Una de les novetats d’aquest any ha sigut la convocatòria d’un concurs de cartells que ha convocat la Fundació amb la intenció de despertar l’interés per la ciència, la investigació i l’emprenedoria a les aules i que ha guanyat la nostra alumna Dana Bejan en la categoria de Formació Professional, tal i com vam informar el passat mes de juliol.

Un premi que ens anima a seguir endavant amb la nostra tasca i que suposa orgull per a tots i una gran motivació per al nostre alumnat.