Sobre mi

Vicky Bordes

Llicenciada en psicologia
Departament d’orientació

“Tindre l’oportunitat d’acompanyar a l’alumnat en els seus processos d’aprenentatge i creixement personal és tot un privilegi”

 

Acabava de llicenciar-me en psicologia i vaig participar en un projecte de qualitat en el sistema educatiu del Departament d’Educació de la Universitat de València. Era l’any 1995. Ha plogut molt des d’aleshores i hui podem dir en veu alta que l’educació no és només de qualitat, també lluitem per un sistema inclusiu.

Els meus inicis en la formació foren amb alumnes del Màster de Direcció de Recursos Humans en l’àmbit privat i altres formacions amb certificats de professionalitat. Vaig abandonar durant alguns anys la docència per a ser gerent de l’empresa familiar en el sector del transport, compartint la mateixa amb el projecte familiar de criança. Hui torne a l’escola i ho faig des de la meua passió: la psicologia.

En l’escola forme part del departament d’orientació des de l’any 2022. Encara que comparteix poc de temps al centre, m’agrada centrar-me en les persones, escoltant-les i compartint moments de decisions i canvis personals. També tinc l’oportunitat de treballar al CDR la Safor des de l’any 2021 donant suport psicològic a persones en situació d’exclusió social de l’àmbit rural.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?