Sobre mi

Pep Gregori

Secretari econòmic
Professor CFGM Gestió Administrativa

“Un desig, que esta Escola continue fent amics i companys; vore amb satisfacció com els nostres alumnes es posen a treballar en les empreses més capdavanteres de la Safor i  del món sencer”

 

Em diuen Pep Gregori, i fa 25 anys que estic treballant en el Centre de FP La Safor. Vaig començar a donant classes de Física i Química als alumnes d’Agrícola, encara que sóc llicenciat en Ciències Empresarials. Va ser una època molt divertida per a mi, ja que aprofitava per passar-los documentals d’animalets i de l’origen de l’Univers. Llàstima que els meus alumnes es dormien en classe.
Prompte em van canviar al cicle d’Administratiu, eren els anys 1994, 95… i aleshores  hi havien pocs ordinadors i per suposat res d’Internet. La Informàtica i Internet són la meua obsessió en esta Escola, sempre estic clavant la pota provant coses noves. Quan no va Internet, és per culpa meua, no ho dubteu.

Per cert, sóc de Potries, encara que visc a Gandia, i tinc un xiquet i una xiqueta que són més menuts que els fills dels meus ex-alumnes, que ara torne a vore en les reunions de pares i mares. I no m’oblide de la meua dona que també és meravellosa.

 

I per acabar, un desig, que esta Escola continue fent amics i companys; vore amb satisfacció com els nostres alumnes es posen a treballar en les empreses més capdavanteres de la Safor i  del món sencer.

Segur que no oblidaran mai haver passat uns anys en eixe Fp de Beniarjó.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?