Sobre mi

María José Sala

Professora FP Bàsica i
CFGM Jardineria i Floristeria

“Des del 2014 pertany a la plantilla de professors de Jardineria i Floristeria de l’Escola FP Safor, on imparteix classes a l’alumnat de Formació Professional Bàsica i Cicle de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria”

 

Enginyera agrícola especialitzada en hortofruticultura i jardineria. Ha treballat en varis llocs fora de l’ambient docent mentre continuava amb la seua formació amb diversos cursos sobre Maneig de reg, Jardins i Qualitat en la producció hortofrutícola.

L’any 2008 es va interessar per l’ensenyament i va començar a preparar-se. Va realitzar nombrosos cursos com per exemple: prevenció i salut laboral en l’àmbit docent; dinàmica de grups; adaptació i desenvolupament de rols a l’aula; Educació per a la salut: prevenció de l’alcoholisme, tabaquisme i altres addiccions; Fonaments teòric pràctics de la programació en educació secundària, batxillerat i formació professional o entorn virtual de aprenentatge, entre altres

Així mateix, ha obtingut les certificacions requerides per a poder exercir com a docent: La capacitació d’aptitud pedagògica, la capacitació per poder ensenyar en valencià i el certificat del nivell C2 de Valencià. 

Al 2010 va començar a treballar com a professora de Tecnologia a l’Ensenyament de Catalunya fins que al Novembre del 2014 es va incorporar a l’Escola FP Safor de Beniarjó.

Des d’aquesta data, pertany a la plantilla de professors de Jardineria i Floristeria de l’Escola FP Safor, on imparteix classes a l’alumnat de Formació Professional Bàsica i Cicle de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria. 

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?