Sobre mi

Marcela Sendra

Professora FP Bàsica i
CFGM Jardineria i Floristeria

“Amant de la natura i dels animals, és per això que em vaig decidir per titular-me  com a Enginyera Tècnica Agrícola en l’especialitat d’Hortofruticultura i Jardineria

 

Sóc Marcela, amant de la natura i dels animals, és per això que em vaig decidir per titular-me  com a Enginyera Tècnica Agrícola, en l’especialitat d’Hortofruticultura i Jardineria, per la Universitat Politècnica de València. Per a poder millorar la meua formació he realitzat diversos cursos relacionats amb la jardineria i l’agricultura, com l’agricultura biològica, instal·lacions i maneig del reg localitzat, fertilització, etc. 

Màster Universitari en Formació del Professorat. 

Done classes de jardineria des de l’any 1995, en diferents programes de les Conselleries d’Educació i d’Ocupació, com són: Taller d’Inserció Sociolaboral, algunes Cases d’Oficis en diferents pobles, programes de Garantia Social i Tallers de Formació per a la Contractació. 

Ací, en aquesta escola, estic des de l’any 2010, vaig començar com a professora dels mòduls de jardineria del PQPI.

Actualment i des del curs 2014/15, estic com a professora de 1r i 2n curs del Cicle de Formació Professional Bàsica de l’especialitat “Agrojardineria i Composicions florals”. També impartisc un mòdul del Cicle de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria. 

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?