Sobre mi

Jenifer Díaz

Secretària acadèmica
Professora CFGS Educació Infantil

“He tingut l’oportunitat de descobrir un altra forma d’ensenyar. Una que em permet transmetre tots els meus coneixements relacionats amb l’educació i la infància, tant teòrics com pràctics, per formar futures educadores infantils.”

 

Des de sempre he volgut ser mestra. Ho sóc, perquè aquesta professió m’ha permès barrejar les meues dos passions: l’ensenyament i els xiquets i les xiquetes.

Casualment, els meus estudis començaren ací,  l’FP La Safor on em vaig formar per ser Tècnic Superior en Educació Infantil i més tard, a la Universitat d’Ontinyent vaig obtindre la titulació de Magisteri d’Educació Infantil. Durant els següents sis anys vaig poder dur a la pràctica tots els coneixements teòrics adquirits al món laboral en diferents escoles i escoles infantils.

Una etapa molt enriquidora per a mi ja que vaig poder aprendre de diferents companys i companyes que es van creuar en el meu camí. L’obtenció del nivell B2 d’anglès per la Universitat de Cambridge i el títol de Capacitació per a l’ensenyament en Anglès per la Universitat Catòlica de València junt amb la meua experiència en el món de l’ensenyament infantil, em va donar l’oportunitat de tornar al FP La Safor però aquesta vegada com a professora del Cicle Superior d’Educació Infantil. 

 

El fet de treballar ara amb persones adultes, ha estat un gran repte per a mi però he tingut l’oportunitat de descobrir un altra forma d’ensenyar. Una que em permet transmetre tots els meus coneixements relacionats amb l’educació i la infància, tant teòrics com pràctics, per formar futures educadores infantils.

En la meua opinió, poder ensenyar a través d’experiències viscudes de primera mà em permet fer-ho d’una forma diferent, pràctica, dinàmica, motivadora i el més important, pròxima a la realitat del món laboral actual.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?