Sobre mi

Charo Rodríguez

Cap d’estudis
Professora CFGM Gestió Administrativa

Al nostre Centre trobareu coneixements, treball i esforç però també una comunitat educativa que vos estima i valora com a persones

 

El meu nom és Charo Rodríguez, i des que vaig acabar l’EGB he tingut clar el que volia ser: Administrativa. Vaig estudiar l’FP I d’Administratiu a l’Escola FP La Safor de Beniarjó on em vaig sentir com a casa, i després al Tirant lo Blanc per fer l’FP II.

Vaig començar a treballar al primer lloc de pràctiques, en la oficina d’un concesionari de vehicles, però vaig pensar que per a treballar ja tindria prou temps i ara el que em tocava era estudiar. I allà que me’n vaig anar a la Universitat a València per fer Ciències Empresarials.

A partir d’ahí, he treballat en grans i xicotetes empreses, en el departament d’administració i comptabilitat, agafant molta experiència i vivències del món empresarial i coneixent a molta gent, i això em va fer enriquir com a persona i com a professional.

Avui, sóc professora del CFGM de Gestió Administrativa de l’Escola FP La Safor: “JA TORNE A ESTAR EN CASA I AMB UNA FAMÍLIA EDUCATIVA”.

Per això vos dic: “Al nostre Centre trobareu coneixements, treball i esforç però també una comunitat educativa que vos estima i valora com a persones”.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?