Sobre mi

Àngels císcar

Directora del Centre
Professora CFGM Preimpressió Digital

“Al llarg d’aquests anys de docència he fet el que més m’agrada,  formar a persones autònomes, que saben que tenen molta valia i poden dedicar-se a allò que es proposen”

 

Després d’estudiar BUP i COU en l’institut de la meua localitat natal, Tavernes de la Valldigna, em vaig Llicenciar en Ciències de la Informació, branca de Publicitat i Relacions Públiques en el CEU San Pablo en Moncada. Després vaig cursar el Màster d’Arts Gràfiques en la Universitat Politècnica de València.

Des del curs 1999/2000 treballe en el departament de Preimpressió de l’escola de Formació Professional La Safor on he impartit els mòduls matèries primeres, tractament de la imatge, tractament de textos, processos d’arts gràfiques, muntatge i obtenció de la forma impressora i ensamblat i filmat de textos i imatges.

En l’actualitat sóc professora dels mòduls tractament de textos i compaginació, tasca que compagine des del curs 2014/15 amb el càrrec de direcció del centre.

Al llarg d’aquests anys de docència he fet el que més m’agrada,  formar a persones autònomes, que saben que tenen molta valia i poden dedicar-se a allò que es proposen.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?