Sobre mi

Marita Pascual

Professora CFGS Educació Infantil
Formació i Orientació Laboral

Després de 13 anys com a psicóloga i 17 com a docent, continue tinguent il·lusió d’aprendre coses noves per a oferir-ho a l’alumnat i ajudar a que aprenguen més a gust

 

Comence Psicologia i Pedagogia (1977) llicenciant-me en Psicologia en 1982 i Mestra de Valencià en 1986. Inicie la meua professió com a psicòloga Educativa en l’Escola Sant Marc ( Beniarjó, 1983) i un any després en el Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat de la Safor en altres municipis: Bellreguard, Daimús, Ador i Palma i després en l’Ajuntament d’Ondara (1995-1996).

He treballat al Centre de Desenvolupament Rural La Safor, coordinant el Programa d’Educació per a la Salut en Dones, i, programes de recolzament per a dones desfavorides socialment i d’alfabetització (93-96). També, Psicòloga del Gabinet Psicopedagògic de l’Escola al 1994.

Actualment sóc professora del cicle d’Educació infantil (Didàctica, Intervenció en familíes i menors en risc) i també del Departament de FOL (Empresa i iniciativa emprendedora i Formació i Orientació Laboral) en altres especialitats de l’Escola (Jardineria, FP Bàsica)…

Després de 13 anys com a psicóloga i 17 com a docent, continue tinguent il·lusió d’aprendre coses noves per a oferir-ho a l’alumnat i ajudar a que aprenguen més a gust. Intente posar a disposició de l’alumnat i el centre la meua experiència, formació continuada, creativitat, il·lusió i estima per tal de millorar i ampliar possibilitats i recursos de creixement personal i professional a l’alumnat. Estic molt satisfeta de treballar en aquesta escola.

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?