EQUIP HUMÀ

ROBERT LLORCA

més informació

Sempre que em pregunten d’on sóc dic que sóc i visc a Almoines, un xicotet poble al centre de la comarca de la Safor i al bell mig de l’horta de Gandia. Estime la meua comarca, la meua terra. Per això, treballar a Beniarjó, al Centre de Desenvolupament Rural la Safor és un plaer.

És treballar per la teua comarca, per la teua gent, és posar en valor allò que estimem. Sóc periodista i al CDR la Safor m’encarregue de la promoció de les activitats de la nostra entitat, i d’organitzar esdeveniments al voltant del medi ambient i l’economia sostenible.

Cada dia, gràcies a la meua feina, conec grans persones, moltes anòmines, que fan xicotetes coses per què el món rural continue viu.

BLANCA LLORCA

més informació

Hola, soc Blanca E. Llorca coordinadora de la nostra ONG CDR La Safor. M’he format en Psicologia especialitzada en acció comunitària , psicologia social i clínica per la Universitat de València.

Sempre he treballat en el món social i especialment amb els col·lectius més desfavorits de la nostra societat desenvolupant projectes d’intervenció psicosocial. Des de fa dotze anys duc endavant la coordinació i secretaria tècnica de la nostra associació.

La meua llengua materna és el valencià, i per suposat també parle castellà. Entenc l’àrab i l’anglés però no els parle. M’encanta llegir, viatjar, el cine i el teatre i tot el que tinga a veure amb les relacions humanes i la natura.

MARIA GASPAR

més informació
Maria Gaspar llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport per la Universitat de València, cursà el màster d’educadora social i mediació intercultural per la Universitat de Sevilla i la plataforma Divugación Dinámica, i actualment està cursant el màster universitari en investigació aplicada en estudis de feministes, de gènere i ciutadania per la Universitat Jaume I.
Pertany a la Federació de Mediació FEPAMED concretament a la Comissió Educativa i a l’Associació per la Coeducació del País Valencià.
Col·labora a l’Associació Midrashic i a la EAPNcv, xarxa per la inclusió social, a més participa en diferents moviments socials comarcals.
Treballa al CDR la Safor, als programes, envelliment actiu, on impartix classes d’higiene postural i salud, i oferixen xerrades de qualitat de vida, salud i benestar.
El programa va destinat a persones majors, jubilades, persones sordes i/o amb alguna malaltia o amb atenció a necessitats especials. També coordina junt les companyes del CDR en el programa coeducatiu de l’escola, en el gabinet
de mediació i al programa d’urgència de la població en risc de pobresa.

SANDRA SOUTO

més informació

Licenciada en Derecho, Postgrados varios de Mediación en la Facultad de Psicología de la Universidad de Buenos Aires, he trabajado como abogada apoderada del Banco de la Provincia de Buenos Aires y como profesional autónoma en la abogacía y la mediación hasta el año 2002.

 

Desde el convencimiento de que la Mediación es mucho más que la gestión y resolución positiva de los conflictos, es una filosofía de vida que propicia la mejora de la convivencia en contextos de diversidad cultural, una herramienta facilitadora de la integración y cohesión social, e independientemente de recibir formación continua en la materia, me he formado desde mi residencia en España en: Diploma de Especialización Profesional Universitario en Intervención Psicosocial en Contextos Multicuturales.

Universidad de Valencia. (2004-2005).
Máster en Mediación Intercultural desde la Perspectiva de Género. Universidad de Valencia. (2006-2007).
Máster en Gestión y Resolución de Conflictos: Mediación. Universidad de Barcelona – IL3. (2007-2008).
Diploma de Estudios Avanzados “Bienestar Social, Cooperación y Desarrollo Local”.
Departamento de Sociología y Antropología Social de la Universitat de València. 2012.

 

A lo largo de estos años, imparto docencia en materia de Mediación y gestión de la diversidad; formación continua en conflictología y trabajo con colectivos en riesgo y/o exclusión social como el de mujeres, población inmigrante y personas mayores, desde el año 2003 hasta la fecha como profesional autónoma y como trabajadora en el Centro de
Desarrollo Rural La Safor.