EXPERIÈNCIES PEDAGÒGIQUES
17035
page-template-default,page,page-id-17035,bridge-core-1.0.5,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

EXPERIÈNCIES PEDAGÒGIQUES

En el Centre d’FP La Safor realitzem experiències d’interès pedagògic.

 

L’Escola, encara que siga un centre que imparteix Formació Professional específica, promou i organitza activitats on es treballen valors de solidaritat, ecologia, cooperació, coeducació, perquè així l’alumnat adquireix una formació crítica i en valors. Aquests es treballen mitjançant:

Tutories

Un servei de tutoria individual i de grup amb activitats encaminades al desenvolupament humà, social i professional del nostre alumnat, planificant activitats i tallers al llarg de tot l’any: tallers de convivència, diversitat, mediació, violència de gènere, assetjament escolar, addiccions; dies de la pau, la dona i del medi ambient.

Revista escolar “La Taqueta”

Un mitjà de comunicació i expressió de tota la comunitat escolar, que alhora és un projecte didàctic del Cicle de Preimpressió Digital.

Mostra Gràfica-Literària Borràs Estela

Un instrument de potenciació dels valors cooperatius i solidaris, amb participació dels diferents nivells educatius des d’Educació Infantil fins al Cicle Formatiu de Grau Superior, dels municipis de Beniarjó, Almoines i Gandia. En aquest projecte, el Cicle d’Educació Infantil realitza i coordina el desenvolupament de la Mostra i les activitats d’animació en el lliurament d’obsequis i la presentació dels llibres de la Mostra i el Cicle de Preimpressió Digital realitza la preparació, maquetació i muntatge dels treballs presentats a la Mostra.

Trobades “Empresa-Centre Educatiu”

A final de cada curs organitzem un encontre amb les empreses que participen amb nosaltres en la realització de les pràctiques educatives del nostre alumnat, amb la finalitat de crear un clima de col·laboració i de concreció dels aspectes teòrics del currículum amb la realitat laboral. En aquest acte participem empreses, alumnat, famílies, professorat i cada any una ponència diferent amb col·laboradors de nivell en la que tractem temes d’interès per a la comunitat educativa.

Participem en el Pla municipal d’igualtat d’oportunitats de l’Ajuntament de Beniarjó

L’objectiu d’aquest pla és crear un marc d’actuació pel qual dones i homes puguen participar en diferents àmbits sobre bases d’igualtat. En aquest pla hi ha diferents àrees d’actuació i el nostre centre participa en l’àrea de cultura, oci, educació, esports i mitjans de comunicació a través de diferents actuacions com: teatre, xerrades, exposicions, llenguatge no sexista en l’aula… totes aquestes activitats estan dirigides tant a l’alumnat com a les famílies.