Sobre mi

Esther Barber

Professora CFGM Gestió Administrativa
Formació i Orientació Laboral

Sense oblidar que aquesta professió  és una vocació que ens permet escapar de la rutina, disfrutar de la interacció amb altres persones, i qui sap… tal vegada ajudar a créixer a una persona  que un dia pot transformar el món… “

 

Encara que la meua carrera professional no va començar en la docència,  espere que sí que acabe amb ella. Sóc Diplomada en Ciències empresarials per la Universitat de Valencia i he treballat en el món empresarial més de 10 anys.

En aquests anys, he aprés moltes coses, i per la meua inquietud, no pare d’aprendre contínuamentés per això que he anat formant-me per al que realment més m’agrada, el món docent.   Estic en possessió de tots el títols necessaris per a fer-ho; i a més estic cursant el C1 d’anglès ( llengua que m’agrada molt).


El fet d’haver estat treballant, em permet aportar l’experiència adquirida  als mòduls que impartisc, i poder acostar als alumnes a la realitat  del món laboral, el qual afrontaran més endavant.  Sense oblidar que aquesta professió  és una vocació que ens permet escapar de la rutina, disfrutar de la interacció amb altres persones, i qui sap…. tal vegada ajudar a créixer a una persona  que un dia pot transformar el món. 

contacta amb nosaltres

fp la safor

dades de contacte

C/ SANT MARC, 10
Beniarjó, València 46722
Email: escola@fpsafor.com
Telèfon: 962 80 01 45

horaris

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00.
Dilluns i Dimecres de 16:00 a 18:00.

Vols informació sobre els nostres cicles formatius?