ERASMUS+

Què és Erasmus+?

 

Erasmus+ és el programa europeu en els àmbits d’educació, formació, joventut i esport per al període 2014-2020. Erasmus+ és un programa únic que tracta d’impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, a més d’ajudar els nostres sistemes d’educació, formació i joventut per a proporcionar un ensenyament i aprenentatge que doten a les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

 

L’agència nacional espanyola coordinadora de la gestió d’aquest programa és el Servicio Español para la internacionalización de la Educación (SEPIE).

 

A l’escola FP La Safor tens l’oportunitat de realitzar les teues pràctiques del cicle formatiu de Grau Superior de Tècnic en Educació Infantil dins el programa europeu d’educació Erasmus+. També, una vegada acabat el cicle, podràs accedir a una d’aquestes beques com a alumne titulat.

 

La nostra escola porta des del 2012 amb aquest programa per a mobilitats d’alumnat per a pràctiques a Regne Unit i Polònia i en aquest curs 2017/18, mobilitats de professorat per a docència i formació. La nostra experiència amb la gestió d’aquestes mobilitats ha sigut molt enriquidora i innovadora i aleshores ens avala professionalment i acadèmica.

 

Totes amb molt d’èxit perquè l’alumnat i la comunitat educativa hem aprés molt d’aquest intercanvi de coneixements i de vivències a l’estranger, les mobilitats europees ens han suposat expandir la nostra formació i adquirir mètodes nous. A més, comptem amb socis als països esmentats amb els quals la relació és garantia de bons resultats i treballem per incorporar-ne sempre buscant la millor qualitat. De fet, des de la coordinació Erasmus del centre vam fer una visita de jobshadowing a Regne Unit al 2013 i vam aconseguir fer més socis. Després al 2016 visites formatives i al 2017 vam poder participar a unes classes del Màster d’Educació Infantil a la universitat de Wolverhampton.

 

Erasmus+ ha suposat un abans i un després en la internacionalització de la nostra Escola i hem aconseguit proveir el nostre alumnat i professorat d’oportunitats de formació per a l’Europa del futur.

 

Consulta la Declaració de la Politica  Erasmus+

Carta Erasmus+ 2014-2020

CONVOCATORIES ERASMUS+

 

Aquest suport lingüístic online ha sigut dissenyat per a ajudar els participants en el programa Erasmus+ a millorar el coneixement de la llengua que utilitzaran per a treballar, estudiar o desenvolupar la seua formació a l’estranger. D’aquesta manera es pot aprofitar al màxim l’ experiènciapudiendo ja que la mancança d’habilitats és un dels principals obstacles per a la participació en les oportunitats de mobilitat, formació o joventut que ofereix l’esmentat programa.

 

La plataforma OLS es troba disponible al següent enllaç

Convocatòries Erasmus+ anteriors

Per què participar en Erasmus+?

Perquè realitzar mobilitats és una porta oberta a altres països i et proporcionarà l’oportunitat de conéixer com es treballa, com es viu i com és la gent d’altres llocs d’Europa.

Què has de fer per participar?

Acudir a les nostres reunions informatives que fem a principi de curs i inscriure’t com a participant.

Teniu disponible el document amb les Bases de la Convocatòria 2017.