Equip Docent
13396
page-template-default,page,page-id-13396,bridge-core-1.0.5,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Equip Docent

EL NOSTRE EQUIP DOCENT

jeni

Jenifer Díaz

Professora d'Educació Infantil i Secretària Acadèmica
més informació

Des de sempre he volgut ser mestra. Ho sóc, perquè aquesta professió m’ha permès barrejar les meues dos passions: l’ensenyament i els xiquets i les xiquetes. Casualment, els meus estudis començaren ací,  l’FP La Safor on em vaig formar per ser Tècnic Superior en Educació Infantil i més tard, a la Universitat d’Ontinyent vaig obtindre la titulació de Magisteri d’Educació Infantil. Durant els següents sis anys vaig poder dur a la pràctica tots els coneixements teòrics adquirits al món laboral en diferents escoles i escoles infantils.

Una etapa molt enriquidora per a mi ja que vaig poder aprendre de diferents companys i companyes que es van creuar en el meu camí. L’obtenció del nivell B2 d’anglès per la Universitat de Cambridge i el títol de Capacitació per a l’ensenyament en Anglès per la Universitat Catòlica de València junt amb la meua experiència en el món de l’ensenyament infantil, em va donar l’oportunitat de tornar al FP La Safor però aquesta vegada com a professora del Cicle Superior d’Educació Infantil.

El fet de treballar ara amb persones adultes, ha estat un gran repte per a mi però he tingut l’oportunitat de descobrir un altra forma d’ensenyar. Una que em permet transmetre tots els meus coneixements relacionats amb l’educació i la infància, tant teòrics com pràctics, per formar futures educadores infantils.

En la meua opinió, poder ensenyar a través d’experiències viscudes de primera mà em permet fer-ho d’una forma diferent, pràctica, dinàmica, motivadora i el més important, pròxima a la realitat del món laboral actual.

angels

Àngels Císcar

Directora del centre i Professora de Preimpressió Digital
Més informació

Després d’estudiar BUP i COU en l’institut de la meua localitat natal, Tavernes de la Valldigna, em vaig Llicenciar en Ciències de la Informació, branca de Publicitat i Relacions Públiques en el CEU San Pablo en Moncada. Després vaig cursar el Màster d’Arts Gràfiques en la Universitat Politècnica de València.

Des del curs 1999/2000 treballe en el departament de Preimpressió de l’escola de Formació Professional La Safor on he impartit els mòduls matèries primeres, tractament de la imatge, tractament de textos, processos d’arts gràfiques, muntatge i obtenció de la forma impressora i ensamblat i filmat de textos i imatges. En l’actualitat sóc professora dels mòduls tractament de textos i compaginació, tasca que compagine des del curs 2014/15 amb el càrrec de direcció del
centre.

Al llarg d’aquests dèsset anys de docència he fet el que més m’agrada educar i formar a persones autònomes que saben que tenen molta valia i poden dedicar-se a allò que es proposen.

pep

Pep Gregori

Professor de Gestió Administrativa i Secretari Econòmic
més informació

Em diuen Pep Gregori, i fa 25 anys que estic treballant en el Centre de FP La Safor. Vaig començar a donant classes de Física i Química als alumnes d’Agrícola, encara que sóc llicenciat en Ciències Empresarials. Va ser una època molt divertida per a mi, ja que aprofitava per passar-los documentals d’animalets i de l’origen de l’Univers. Llàstima que els meus alumnes es dormien en classe.
Prompte em van canviar al cicle d’Administratiu, eren els anys 1994, 95… i aleshores  hi havien pocs ordinadors i per suposat res d’Internet. La Informàtica i Internet són la meua obsessió en esta Escola, sempre estic clavant la pota provant coses noves. Quan no va Internet, és per culpa meua, no ho dubteu.

Per cert, sóc de Potries, encara que visc a Gandia, i tinc un xiquet i una xiqueta que són més menuts que els fills dels meus ex-alumnes, que ara torne a vore en les reunions de pares i mares. I no m’oblide de la meua dona que també és meravellosa.
I per acabar, un desig, que esta Escola continue fent amics i companys; vore amb satisfacció com els nostres alumnes es posen a treballar en les empreses més capdavanteres de la Safor i  del món sencer.
Segur que no oblidaran mai haver passat uns anys en eixe Fp de Beniarjó.

pilar

Pilar Tarcons

Cap d'Estudis i Professora de Preimpressió Digital
més informació

Vaig nèixer a Tavernes de la Valldigna l’any 1975.

La meua primera escola fou l’Alfàndec, de la qual guarde molts bons records, i en l’actualitat tinc la sort de treballar en aquesta escola, L’escola d’FP La Safor, de Beniarjó.

Sóc Llicenciada en Ciències de la Informació (Publicitat i RRPP) i des del curs 1999/2000 impartisc classes al CFGM de Preimpressió Digital, tasca que compartisc des del curs 2015/2016 amb la de Cap d’estudis del centre.

M’encanta la meua feina; ensenyar i aprendre.

pasqual

Pasqual Garrigos

Professor de Preimpressió Digital
més informació
fatima

Fàtima Espí

Professora de Preimpressió Digital
més informació

Sóc professora del Cicle de Grau Mitjà de Preimpressió Digital de l’escola FP La Safor de Beniarjó des de l’any 2009. Em vaig llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Politècnica de València i en finalitzar la carrera vaig realitzar a la mateixa universitat el Curs d’Aptitud Pedagògica per a poder exercir la docència, curs que vaig compaginar amb el Màster en Comunicació de la Universitat Miguel Hernàndez d’Alacant.

A banda, posseïsc el certificat B2 d’Anglés de l’Escola Oficial d’Idiomes, el certificat de Grau Superior de Valencià de la JQCV, així com la Capacitació en Valencià i en Anglés que em permeten l’ensenyament en aquestes llengües. Durant estos anys he realitzat també nombrosos cursos de reciclatge i perfeccionament relacionats amb l’àmbit de les Arts Gràfiques ja que es tracta d’un sector en constant evolució.

joan

Joan Roselló

Professor d'Educació Infantil
més informació

Soc Joan Roselló. Vaig nàixer en Xeresa l’any 1954, i uns anys després, l’any 1976 vaig acabar la diplomatura en professorat en Educació General Bàsica, el que em va permetre començar a treballar ací en Beniarjó des de l’any 1979.
Com podreu veure, ja fa uns quants anys que estic ací, però ja em queda poc, molt poc, perquè a finals del 2018 em jubilaré.

Puc dir llavors que tota la meua vida professional ha estat dedicada a l’ensenyament
en aquest centre.

ana

Ana Fuster

Professora d’Educació Infantil
més informació

Activa, social i profundament comunicativa, comence estudiant Publicitat i Relacions Públiques, però després de dos anys canvie a Psicologia i, anys després, ací en aquest centre estudie el Cicle Superior d’Educació Infantil, per a posteriorment continuar estudiant i especialitzant-me… Fins demà.

Paral·lelament treballe en moda i mitjans audiovisuals, en restauració i comerços, i també en ludoteques, en programes d’absentisme escolar i en seafis, on vaig creixent i reforçant la meua vena social i cooperativa.

És en aquesta etapa on el meu treball va paral·lel al de l’equip docent, i on desperta el meu interés per la docència.

Finalment, torne a creuar-me amb FP La Safor, on faig un fantàstic canvi de rumb, i sense abandonar el món social, em dedique a la docència.

M’encanta fer classe malgrat posar-me nerviosa parlant en públic.

oscar

Oscar Peñalver

Professor de Jardineria i Floristeria
MÉS INFORMACIÓ

Com a fill i net d’agricultors el meu contacte amb la terra ha estat constant tota la meua vida. Ja als 17 anys vaig començar a treballar en l’hort familiar, fou el preu a pagar per obtindre el carnet de moto.

Al finalitzar els estudis d’enginyer agrícola a València i després de realitzar diversos cursos de postgrau, estigué treballant com a responsable de qualitat en una empresa exportadora de cítrics sense deixar de banda les terres familiars, clar.
Des de l’any 2011 forme part d’aquest xicotet gran centre educatiu com a mestre de jardineria i floristeria.
Ací puc transmetre els meus coneixements i vivències i puc aprendre dels meus alumn@s i company@s.

29032018-28032018-DSC_0040

Maria Jose Sala

Professora de Jardineria i Floristeria
MÉS INFORMACIÓ

És enginyera agrícola especialitzada en hortofruticultura i jardineria. Ha treballat en diversos llocs fora de l’ambient docent mentre continuava amb la seua formació amb diversos cursos sobre Maneig de reg, Jardins i Qualitat en la producció hortofrutícola.

L’any 2008 es va interessar per l’ensenyament i va començar a preparar-se. Va realitzar nombrosos cursos com per exemple: prevenció i salut laboral en l’àmbit docent; dinàmica de grups; adaptació i desenvolupament de rols a l’aula; Educació per a la salut: prevenció de l’alcoholisme, tabaquisme i altres addiccions; Fonaments teòric pràctics de la programació en educació secundària, batxillerat i formació professional o entorn virtual de aprenentatge: Moodle, entre altres.

Així mateix, ha obtingut les certificacions requerides per a poder exercir com a docent: La capacitació d’aptitud pedagògica, la capacitació per poder ensenyar en valencià i el certificat superior del Valencià al 2010 va començar a treballar com a professora de Tecnologia a Ensenyament de Catalunya fins que en 2014 es va incorporar a l’Escola FP Safor de Beniarjó.

Al Novembre de 2014 pertany a la plantilla de professors de Jardineria de l’Escola FP Safor on imparteix classes a l’alumnat de Cicle Mitjà de Jardineria i al Grup de FP Bàsica.

29032018-28032018-DSC_0014

Marcela Sendra

Professora de Jardineria i Floristeria
MÉS INFORMACIÓ

Sóc Marcela Sendra Pérez, amant de la natura i dels animals, és per això que em vaig decidir per titular-me  com a Enginyera Tècnica Agrícola, en l’especialitat d’Hortofruticultura i Jardineria, per la Universitat Politècnica de València. Per a poder millorar la meua formació he realitzat diversos cursos relacionats amb la jardinería i l’agricultura, com l’agricultura biològica, instal·lacions i maneig del reg localitzat, fertilització, etc.

Màster Universitari en Formació del Professorat.

Done classes de jardinería des de l’any 1995, en diferents programes de les Conselleries d’Educació i d’Ocupació, com són:

 • Taller d’Inserció Sociolaboral en Quart de Poblet.
 • Diferents Cases d’Oficis en:
  • Simat de la Valldigna
  • Gandia
  • Bellreguard
 • Varis Programes de garantía Social en Bellreguard.
 • Alguns Tallers de Formació per a la Contractació en Bellreguard.
 • Varis Programes de Qualificació Professional Inicial en el centre d’FP “La Safor” de Beniarjó.

Actualment i des del curs 2014/15, estic com a professora de 1r i 2n curs del Cicle de Formació Professional Bàsica de l’especialitat “Agrojardineria i Composicions florals”. També impartisc el mòdul de Principis de Sanitat Vegetal en Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria d’aquest centre.

alfred

Alfred Benavent

Professor d'FP Básica
MÉS INFORMACIÓ

Em diuen Alfred Benavent, sóc llicenciat en Psicologia per la Universitat de València a l’any 1986. Des del curs 1998-99 sóc treballador d’esta Escola com membre del Departament d’Orientació i impartint classes:
-Des del curs 1998-99 fins el curs 2010-11, professor del Programa de Garantia Social donant classe del mòduls comuns i FOL.-Des del curs 2011-12 fins el curs 2014-15, professor del Programa de Qualificació Professional Inicial impartin els mòduls comuns i FOL.
-Des del curs 2015-16 fins el curs 2017-18, professor de Cicle de Formació Professional
Bàsica impartint els mòduls comuns (Ciències Aplicades, Comunicació i Societat en
primer i 2n curs) i, FOL en 1r curs.
A més, en el Departament d’Orientació realitze activitats d’Orientació acadèmica,
personal i profesional en el Cicles de Formació Professional d’esta Escola.

charo

Charo Rodriguez

Professora de Gestió Administrativa
més informació

El meu nom és Charo Rodríguez, i des que vaig acabar l’EGB he tingut clar el que volia ser: Administrativa. Vaig estudiar l’FP I d’Administratiu a l’Escola FP La Safor de Beniarjó on em vaig sentir com a casa, i després al Tirant lo Blanc per fer l’FP II. Vaig començar a treballar al primer lloc de pràctiques, en la oficina d’un concesionari de vehicles, però vaig pensar que per a treballar ja tindria prou temps i ara el que em tocava era estudiar. I allà que me’n vaig anar a la Universitat a València per fer Ciències Empresarials.

A partir d’ahí, he treballat en grans i xicotetes empreses, en el departament d’administració i comptabilitat, agafant molta experiència i vivències del món empresarial i coneixent a molta gent, i això em va fer enriquir com a persona i com a professional.

Avui, sóc professora del CFGM de Gestió Administrativa de l’Escola FP La Safor: “JA TORNE A ESTAR EN CASA I AMB UNA FAMÍLIA EDUCATIVA”

Per això vos dic: “Al nostre Centre trobareu coneixements, treball i esforç però també una comunitat educativa que vos estima i valora com a persones”.

paulaweb

Paula Moreno

Professora d'Anglés
més informació

Sóc professora d’Anglés al centre de FP la Safor de Beniarjó. He estudiat Filologia Anglesa i el Máster de Professor de Secundària a València. També tinc els certificats de grau mitjà i superior de valencià. He treballat en diversos centres de la Comunitat Valenciana ensenyant anglés per a tots els nivells, desde xiquets fins a gent gran. Per tant, la docència m’ha permet estar en contacte amb un gran nombre de persones, ajudant-les a aconseguir els seus objectius i formant part de la seua evolució, no sols a nivell educatiu sinó també a nivell personal. I ara, en aquesta nova etapa al centre de FP, continuaré compartint coneixements i vivint noves experiéncies que faran possible que el procés d’ensenyament i aprenentatge siga molt enriquidor.

marita

Marita Pascual

Professora d'Educació Infantil i F.O.L
Més informació

Comence Psicologia i Pedagogia,(1977) llicenciant-me en Psicologia(82) i Mestra deValencià (86). Inicie la meua professió com a psicòloga Educativa en l’Escola Sant Marc ( Beniarjó,83) i un any després en el Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat de la Safor en altres municipis: Bellreguard, Daimús,Ador i Palma i després en l’Ajuntament d’Ondara (95-96).

He treballat al Centre de Desenvolupament Rural La Safor(92),coordinant el Programa d’Educació per a la Salut en Dones, i, programes de recolzament per a dones desfavorides socialment i d’alfabetització (93-96). També, Psicòloga del Gabinet Psicopedagògic de l’Escola al (94).

Actualment sóc professora del cicle d’Educació infantil (Didàctica, Intervenció en familíes i menors en risc) i també del Departament de FOL (Empresa i iniciativa emprendedora i Formació i Orientació Laboral) en altres especialitats de l’Escola(Jardineria, FP Bàsica),…

Després de 13 anys com a psicóloga i 17 com a docent, continue tinguent il·lusió d’aprendre coses noves per a oferir-ho a l’alumnat i ajudar a que aprenguen més a gust. Intente posar a disposició de l’alumnat i el centre la meua experiència, formació continuada, creativitat, il·lusió i estima per tal de millorar i ampliar possibilitats i recursos de creixement personal i professional a l’alumnat. Estic molt satisfeta de treballar en aquesta escola.

29032018-28032018-DSC_0021

Leti Soler

Secretària Administrativa
més informació

Després d’estudiar ací al centre el cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa, i ser un dels millors anys com a estudiant, vaig seguir la meua vida laboral en la mateixa empresa on vaig fer les pràctiques del cicle. Durant deu anys m’he format professional i personal, he estat sobre tot en atenció al client i els últims anys més integrada en el món de la logística.

Aquest any 2018, he tingut la l’oportunitat de fer un canvi en la meua vida, i torne al centre, però no com a estudiant. Si nó per a treballar i col·laborar en aquest projecte que tant em va agradar en el seu dia, la dedicació i preocupació que té tot el professorat per l’alumnat del centre.

Juana Morant

Manteniment i Neteja
Més informació

Sóc Juana Morant natural d’Alcoi i des de ben menuda visc en Beniarjó.  He treballat en la taronja, cuidant xiquets, en una impremta de litografia i en la ceràmica muntant sanefes de marbre envellit. Des de l’any 2004 forme part de l’escola i m’encarregue de que diàriament tot estiga net i arreglat.  Conec a tot l’alumnat del centre i tots els racons de l’escola així que si necessites qualsevol cosa, ací estic per a ajudar-te.

ELS NOSTRES VALORS

Metodologia activa i participativa

Confiança i col·laboració

Educació emocional i en valors

Ensenyament cooperatiu

Aprenentatge funcional

Participació i coneixement de l’entorn professional